Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa paikkasi myyjänä 

 

Jäätelökioski tarjoaa kaikille myyjille  kahvit kahvileivän kera paikkakuittia vastaan!

Säännöt

Avaa tästä Jyväskylän kaupungin ja palkoan Naisvoimistelijoiden yhteistyösopimus.

Torikartta

 

 

 

  1. Torikirppiksen aikana toiminnasta ja sääntöjen noudattamisesta vastaa Palokan Naisvoimistelijat Ry. Toiminnasta, maksuista ja käytännöistä on sovittu Jyväskylän kaupungin kanssa.
  2. Myyntipaikkojen varaus nettisivuilla varausohjelmassa, sähköpostilla torikirppis@palokannaisvoimistelijat.fi tai puhelimitse 045-6396553. Paikkoja voi varata myös useammaksi kerraksi tai vaikka koko kesäksi.
  3. Myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä toivomuksen mukaan tai kartan paikkanumeroinnin perusteella. Yksi paikka on parkkiruudun kokoinen 2,5m x 5m. Myyntipaikan rajaa ei saa ylittää ja sekä kulkuväylät, että pelastustiet on pidettävä vapaina.
  4. Jos myyntipaikkoja on jäljellä, voi paikalle tulla myymään myös ilman ilmoittautumista klo 9.30 jälkeen. Jos myyjä on varatulla myyntipaikalla ilman lupaa, tulee hänen tarvittaessa siirtää myyntipaikkansa varauksen tieltä. Varaus kannatta tehdä, jotta saa varmasti haluamansa myyntipaikan. Varauksen voi aina tarvittaessa perua. 
  5. Palokan Naisvoimistelijoiden järjestäjät keräävät maksut myyjiltä. Maksut käteisellä, tasarahalla. Paikkamaksu 2,5x5m 7€, Pnv:n jäsenille 5€. Koko kesä 50€/30€.
  6. Vakiopaikan maksu tulee olla suoritettuna ensimmäisellä myyntikerralla tai paikasta peritään kertamaksu.
  7. Autoliikennettä torialueella vältetään klo 10-14. Puomit suljetaan klo 10 ja sen jälkeen kaikki autoliikenne vain järjestäjän luvalla. Kaikki tavaroiden kuljetus autolla ja peräkonttipaikoille tulo klo 10 mennessä.  
  8. Oma myyntiipaikka ja sen ympäristö tulee pitää siistinä ja jokainen huolehtii roskat roskikseen. Myymättä jääneet tuotteet voi toimittaa kierrätykseen esim. ekoCenterin tai SPR:n  kierrätyslaatikkoon.
  9. Kirpputorilla yksityishenkilöt saavat myydä vain käytettyä tai itse tehtyä tavaraa ja vaatteita sekä palveluita. Kahvilatoiminnasta torikirppiksen aikana vastaa jäätelökioski. Yrittäjät vastaavat itse luvista, sivukuluista ym. lakisääteisistä velvoitteista.  
  10. Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa Suomen lakia ja hyviä tapoja.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.